dimecres, 11 de novembre de 2015

Pastís de mandarina amb glassejat

Avui és el torn d'un pastís amb un gust intens a cítrics. Us el recomano!

Ingredients:

225 gr de sucre
225 g de farina
1 culleradeta de sal
4 ous
8 gr de llevat químic
6 mandarines
150 g de mantega
i 2 mandarines amb 200 gr de sucre de llustre pel glassejat

preparació:

1- Batre els ous amb la sal i el sucre fins obtindre una massa esponjosa.

2.- Barrejar la farina amb el llevat i afegir-ho a sobre de la massa anterior.

3- Barrejar amb l'ajuda d'una espàtula.

4- Afegir la pell de les mandarines ratllades i el seu suc.

5- Barrejar de nou i afegir a poc a poc la mantega.

6- Cap al motlle i al forn a 175º C uns 45 minuts.

7- Mentres es refreda, preparem el glassejat amb la pell de dues mandarines ratllades, el seu suc i 200gr de sucre de llustre.

8- Extendre per sobre del pastís fred i bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada