600ml de llet sencera
400 gr de formatge tipus philadelphia
160 gr de sucre
8 ous
opcional: esencia de vainilla o del que preferiu
Caramel:
4 cullerades soperes d'aigua
300 gr de sufren
Gotes de llimona
Per preparar el caramel, fiquem el sucre, l'aigua i les gotes de llimona en un recipient a foc suau sense moure, fins que es vagi desfent el sucre i es formi el caramel. Quan el tinguem fet, l'afegim als motlles.
Per preparar els flams, aboquem tots els ingredients en un bol i batem bé. Quan la barreja sigui homogènia abocar-la als pots de vidre i cap a la iogurtera, (jo he utilitzat la Multi Delices de Tefal, función 3 durant 35 minuts).
Deixar refrefar abans de ficar-los a la nevera i llestos!! Però... No es preocupeu si no teniu la màquina!, també podreu fer-los, doncs només caldrà el forn a 165º i bany maria durant 45 minuts o fins que cuallin. Deixar refredar i cap a la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada