dilluns, 17 de febrer del 2014

Seitons en vinagre

Una bona provisió de seitons marinats a la nevera mai fa mal!
Ingredients
1Kg de seitons
Vinagre blanc
All, julivert, sal i pebre
La sogre va donar-nos 1 kg de seitons que van anar directe al congelador i així evitar l'Anisakis. Un dia amb temps, doncs és el més empipador d'aquesta recepta , agafes i netejes els seitons, treus el cap, espines, tripes i un cop nets els sales. Fins aquí bé, no? Doncs ara, prepares 3 parts de vinagre per una d'aigua i en un recipient de vidre vas fent capes de seitons, amb la part de la pell cap a munt, afegeixes la barreja de vinagre i aigua i, tapes amb paper de film i deixes marinar 24 hores a la nevera.
D'endemà s'han d'escórrer i ho fem amb l'ajuda de paper de cuina. Ja els tenim gairebé!!! Els anem col.locant en un recipient de vidre amb un bon raig d'olí, all i julivert picat i cap a la nevera o cap a la pantxa!
Bon profit!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada