dijous, 1 de maig del 2014

CHARCUTERÍA CEREX- Pa de Sant Jordi amb ibèrics del meu barri de SANTS


Charcuteria Cerex – Jamones y paletas ibéricas de bellota


Us ve de gust unes llesques de pa amb tomàquet amb un un bon llom i pernil ibèric de gla?? 
SI???  Doncs perfecte, perquè si és així no dubteu  en passar-vos pel Carrer Cáceres, nº 5, al barri de Sants, a la vora del Mercat, al costat del Caracas, si allà està  Charcutería CEREX, clica i entra per veure tot el seu assortiment de productes, segur que no us defraudarà i així aprofiteu i compreu un parell de paquets com aquest.


Quina bona pinta no? Doncs a l'obrir-los encara més, quina oloreta!!! umm.... Doncs aquests paquets han sigut gentilesa de Charcutería Cerex. Gràcies Rodrigo García per confiar en aquest blog....
Ell és el propietari i fill de Francisco García, el fundador  de Cerex Extremeños, empresa familiar que es dedica a la criança del porc ibèric i a la posterior elaboració de tots els productes ibèrics, llom, xoriço, llonganissa, "paletilles", pernils, ..
Doncs bé, un cop amb el pernil i el llom a la mà, volia fer alguna recepta, però en quan vaig obrir els paquets, no vaig resistir-me.... això s'ha de tastar ja!!! no volia alterar el seu sabor, i com s'aconsegueix això?? Doncs amb pa amb tomàquet i vaig aprofitar la Diada de Sant Jordi: vaig fer el  el pa típic d'aquest dia: Pa de tomàquet, parmesà i nous (varietat en comptes de sobrassada) per tal de tastar els ibèrics.


Amb o sense tomàquet, la veritat és que la paletilla ibèrica de gla estava boníssima...i qué dir del llom també ibèric....
Els seus productes són procedents de criança pròpia, en les seves deveses "Extremeñas", concretament de la "Dehesa Chaparral" i els embotits i carns ibèriques tenen un gust intens, amb el seu fil de greix i el seu aroma insdiscutible, doncs fa diverses generacionss, que crien i engreixen en la seva devesa, situada al sud-oest d'Extremadura. "Una cria, que realitzen amb un sistema tradiconal, en tota llibertat i amb una alimentació completament ecològica que otorga la màxima qualitat als seus productes
 
Diuen que la paletilla ibèrica té un gust més intens amb una textura diferenciada del pernil. La seva forma, el seu tacte especial, amb un gust molt personal i intens que et fa viure aquests grans moments de plaer, realment saborós i amb un aroma que us seduirà.

Mireu mireu..... i compreu, tenen botiga online: https://www.jamonibericocerex.es/

 

La recepta del Pa de Sant Jordi queda pendent de penjar-la en un post.
I només donar-vos les gràcies per deixar-nos tastar alguns dels vostres productes. Sembla mentida, sóc del barri de Sants, a prop de la Plaça de la Farga, he viscut 25 anys al barri de Sants i no he entrat mai a la vostra botiga!!! Ara tinc una cita pendent!!... Hauré de preguntar als meus pares i tiets, segur que us coneixen!!!



I si voleu veure més receptes, entreu en aquesta secció de Charcuetría Cerex: Receptes amb ibèrics
Jo ja tinc ganes de seguir provant els vostres productes!!!

1 comentari:

  1. Ahir vaig rebre un e-mail per part de Charcutería Cerez. Aquí el deixo publicat... gràcies!!

    Hola Mónica.

    Muchas gracias por publicar esta mágnifica receta de nuestros productos y con una imagen espectacular. Estoy salivando de gusto.

    Nos encanta y la vamos a promocionar pronto, publicandola en Twitter: @JamonIbericoCE y en nuestro Facebook: https://www.facebook.com/rodrigo.garciadomingo.9, en nuestra página de Facebook de la Charcutería: https://www.facebook.com/CharcuteriaCerex y también en nuestro Blog: http://www.charcuteriacerex.es/category/recetas-con-jamon-iberico-2/.

    Muchisimas gracias! Estamos en contacto para futuras colaboraciones.

    Rodrigo García.

    ResponElimina