Aquesta recepta no està feta amb el típic formatge cremós tipus philadelphia sinó amb formatge fresc de Burgos.
Espero que us agradi!!
Ingredients
- 6 ous
- 7 cullerades grans de sucre
- 60 gr de mantega
- 400 gr de formatge fresc de Burgos
- 25 galetes maria
- 7 cullerades grans de sucre
- 60 gr de mantega
- 400 gr de formatge fresc de Burgos
- 25 galetes maria
Preparació
Triturem les galetes i les barregem amb la mantega prèviament escalfada al microones un minut. Aquesta barreja la fiquem al fons del motlle i l'xafem amb l'ajuda d'una cullera, cobrint el motlle amb un centímetre més o menys de gruix. Un cop llest reservem a la nevera.
Tot seguit, muntem per una banda les clares d'ou a punt de neu amb una mica de sucre i per un altre, els rovells amb el formatge fresc i el sucre. A l'acabar afegim amb molt de compte les clares muntades i ho fiquem tot sobre la base de galetes.
Ara només queda esperar 40-45 minuts a 180ºC comprovant que l'interior està ben fet abans de treu-re'l del forn. Un cop tret, deixem refredar i el pintem amb mermelada al gust.
Bon profit!!!
Fa molt bona pinta!
ResponElimina