dijous, 24 d’abril del 2014

GALLETAS CORAL- Pastís de Sant Jordi

Galletas Coral








 Avui, aprofitant que ahir va ser Sant Jordi, us deixo un post amb un pastís de la terra. La seva preparació, ha sigut gràcies en part a una nova col.laboració: Galletas Coral. Mireu més abaix quin lot van enviar-me!!
 
 
Galletas Corral, galleteros en excelencia! és Galletas Coral és una empresa burgalesa (la trobareu a Miranda de Ebro-Burgos, al mateix poble!!) i es dedica a la fabricació de productes totalment com els d'abans, doncs he tingut el gust de probar-los i la veritat és que pensava que ja no quedaven aquest tipus de galetes.....
 
Boer NataAquells típics "barquillos, sandwichs de nata", aquell gust característic.... ara el petits mengen Oreo..... res a veure, proveu els Boer de Galletas Coral i tindreu record de la vostra infància " El sabor tradicional", o els Bizcochos King, que són el que nosaltres coneixem com a melindros o els Chiquitillos, que són els nostres "pets de monja",.... tot un surtit de productes que heu de tastar.
 
I que us sembla si en comptes de fer una xocolata desfeta amb melindros, fem un pastís de crema, bizcochos King i mermelada de maduixes amb moscatell?
 
 
Preparació "Pastís de Sant Jordi " (2 unitats)
 


- 1 paquet de Bizcochos King de Galletas Coral
- 1/2 litre de llet
- 4 rovells d'ou
- 75g de sucre
- 15g de maizena
- 2 fulles de gelatina
- 1 llimona
- maduixes
- canyella en rama
- moscatell
 
 
Primer de tot prepararem una crema "natillas". Per fer-ho fem una infusió amb la branca de canyella i la pell de la llimona amb la llet i ho fem bullir.
 
Mentrestant, en un bol barregem els rovells d'ou, el sucre i la maizena i un altre bol hidratem amb aigua la gelatina.
 
Quan la llet hagi bullit, colem i afegim la barreja anterior poc a poc i ho tornem a possar al foc. Remenem fins que espesseixi, li afegim la gelatina, remenem i cap als motlles. Ho deixem refredar i ho guardem a la nevera fins l'endemà.
 
 
 
Ara prepararem la mermelada de maduixes amb reducció de moscatell. Per fer-la tallem les maduixes i les possem a foc suau.
 

 Anem remenant  i un cop gairebé estigui feta la mermelada li afegim el sucre i el moscatell.

 
 
 
 
 
 
Deixem reduir mentres remenem... quina oloreta que fa!!! Ho passem per un tamís i deixem refredar.
 
Ara només cal emplatar!!!
 
 Desmotllem...
 
 
Tallem per la meitat els bizcochos king i els pintem amb la mermelada freda per una cara. Ara anem engantxant els bizcochos per tot el pastís i finalment li afegim per la part de dalt la mermelada de maduixa.
 
 
 
Fem la llaçada amb la senyera i ja tenim el "Pastís de Sant Jordi" que per cert va ser tot un èxit.
 


Feliç Sant Jordi 2014
 
 
Felicitats cariño!!!
 
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada