Avui, aprofitant que ahir va ser Sant Jordi, us deixo un post amb un pastís de la terra. La seva preparació, ha sigut gràcies en part a una nova col.laboració: Galletas Coral. Mireu més abaix quin lot van enviar-me!!
Galletas Corral, galleteros en excelencia! és Galletas Coral és una empresa burgalesa (la trobareu a Miranda de Ebro-Burgos, al mateix poble!!) i es dedica a la fabricació de productes totalment com els d'abans, doncs he tingut el gust de probar-los i la veritat és que pensava que ja no quedaven aquest tipus de galetes.....
Aquells típics "barquillos, sandwichs de nata", aquell gust característic.... ara el petits mengen Oreo..... res a veure, proveu els Boer de Galletas Coral i tindreu record de la vostra infància " El sabor tradicional", o els Bizcochos King, que són el que nosaltres coneixem com a melindros o els Chiquitillos, que són els nostres "pets de monja",.... tot un surtit de productes que heu de tastar.
I que us sembla si en comptes de fer una xocolata desfeta amb melindros, fem un pastís de crema, bizcochos King i mermelada de maduixes amb moscatell?
- 75g de sucre
- 15g de maizena
- 2 fulles de gelatina
- 1 llimona
- maduixes
- 2 fulles de gelatina
- 1 llimona
- maduixes
- canyella en rama
- moscatell
Primer de tot prepararem una crema "natillas". Per fer-ho fem una infusió amb la branca de canyella i la pell de la llimona amb la llet i ho fem bullir.
Mentrestant, en un bol barregem els rovells d'ou, el sucre i la maizena i un altre bol hidratem amb aigua la gelatina.
Quan la llet hagi bullit, colem i afegim la barreja anterior poc a poc i ho tornem a possar al foc. Remenem fins que espesseixi, li afegim la gelatina, remenem i cap als motlles. Ho deixem refredar i ho guardem a la nevera fins l'endemà.
Ara prepararem la mermelada de maduixes amb reducció de moscatell. Per fer-la tallem les maduixes i les possem a foc suau.
Deixem reduir mentres remenem... quina oloreta que fa!!! Ho passem per un tamís i deixem refredar.
Ara només cal emplatar!!!
Desmotllem...
Tallem per la meitat els bizcochos king i els pintem amb la mermelada freda per una cara. Ara anem engantxant els bizcochos per tot el pastís i finalment li afegim per la part de dalt la mermelada de maduixa.
Fem la llaçada amb la senyera i ja tenim el "Pastís de Sant Jordi" que per cert va ser tot un èxit.
Feliç Sant Jordi 2014
Felicitats cariño!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada