dilluns, 5 de maig de 2014

HUEVOS TRUFADOS VALLE DE YERRI- Ous al plat

Avui toca una d'ous però amb un toc diferent:

OUS FRESCOS TRUFATS del VALLE DE YERRI ( Navarra). 

Els heu probat??
 
Jo, fins fa poc tampoc, però avui coneixereu aquest nou producte gourmet que heu de tastar, doncs diuen, que com a mínim , un cop a la vida, s'ha de menjar ous trufats fregits en oli d'oliva laminant sobre d'ells, en el moment de servir-los, una mica de tòfona, tot acompanyat d'un bon vi negre mentres vas sucant pa.
 
Doncs bé, fa unes setmanes van enviar-me aquesta dotzena d'ous trufats i només dir que la valoració va ser molt positiva. Tenen un gust molt fort això si, però molt gustós i qué dir del seu aroma, només obrir la capça!!!.....ummmm
 
platocontrufanegrademetauten
Presentació: Caixa EPS 6 unitats aromatitztas amb tòfona
Origen: Navarra
Caducitat: 2 setmanes
Conservació Recomanada: Temperatura ambient
 


I estareu pensant que cóm s'aconsegeuix això, oi?? Doncs bé, el procés és molt senzill... es tracta d'ous de gallina o guatlla que es trufen mitjançant un procés similar al que podriem utilizar a casa a nivell domèstic: A casa podriem fer-ho en un pot hermètic, on s''introdueixen els ous i una tòfona negra durant 48 hores. Gràcies a la propietat de la closca de l'ou, la seva porositat, fa que l'aroma intens de la tòfona penetri i el rovell quedi impregnat al màxim del seu sabor i 'aroma.
 
Doncs aquest procés però a gran escala, deixant els ous amb tòfones durant 4 dies, controlant humitat i temperatura fa que obtinguin aquest producte gourmet.
 
Amb ells, podem fer maionesa, flan, ous estrellats o saltejats, etc.
Jo els he provat en varies receptes, en una pizza...en ous farcits,..... però com millor he asaboritel seu sabor és amb un bon plat d'ous fregits com aquest, acompanyat de xampinyons i pebrots farcits.


Aquí us deixo el resultat!
 
Exquisit i Deliciós!!!


Compra'ls, no et deixarà diferent! http://www.trufaonline.com/ i visita el seu Museu http://www.museodelatrufa.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada