dilluns, 27 de juny del 2016

DAVEIGA - Galletas Mariñeiras

Cuina i Hort té el plaer de tastar as galletas Mariñeiras de Daveiga, un pa sense molla, fet amb ingredients 100% naturals i que a més a més es caracteritza per la seva llarga durabilitat.

Les galetes marineres són una adaptació moderna del "Pa de Vaixell o bescuit de Vaixell". I us preguntareu quin tipus de pa és aquest, no?, doncs no es tracta res més que d'una solució molt antiga que feien servir els mariners per conservar el pa de forma natural en les seves llargues travesses oceàniques.

Les Galetes Marineres són un producte alimentari de llarga durabilitat, de sabor neutre i amb una resistència a l'absorció de la humitat que li permeten que no s'estovin amb el pas de les hores, raó que les fa especials per a l'elaboració de canapès combinats amb dolç i salat.

Pot ser substitut del pa fresc, pa torrat, pa de motlle, galetes dolçes i de la brioxeria, per això són recomanades per menjar-les soles, per acompanyar els teus plats i com a base per a l'elaboració d'aperitius.

Les galetes marineres són un PRODUCTE NATURAL, sense aditius, saboritzants, colorants ni conservants artificials i les seves matèries primeres són farina de blat, mantega, oli d'oliva extra verge, extracte i farina de malta d'ordi, lecitina de soja IP, llevat i sal.

La seva forma és ondulada, original i diferent d'altres crackers, amb una textura molt agradable al mastegar-la. La seva forma i consistència faciliten el seu ús a l'hora de preparar canapès. Són molt digeribles i per tant recomendables per al consum en nens, persones grans o amb problemes d'acidesa i tenen una vida útil de més de 8 mesos, temps durant el qual conserven tot el seu sabor.

No us venen ganes de provar-les? Teniu moltes varietats: amb oli d'oliva, especial canapès, clàssiques, integrals, chia... Ummmm!!! 


Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada