dimecres, 29 de juny del 2016

DAVEIGA - Mariñeiras amb rap allagostat

Llagosta? Us ve de gust? Una mica cara, no? Cap problema, avui llagosta "a lo pobre" o el que és el mateix: rap allagostat amb les galetes Mariñeiras de Davega.

Ingredients (4 racions):

2 cues de rap
Sal
Pebre vermell dolç
Patates
Aigua

Preparació:

De cada cua de rap en treure'm dos lloms. Posem cadascun d'ells sobre un full de paper d'alumini. Seguidament salem i el cobrim  tot sencer amb el pebre vermell en pols. L'emboliquem ben bé i ho reservem.

Omplim el bol de la Cooking Chef amb una mica d'aigua i seguidament hi fiquem la vaporera. Fem un llit de patates i a sobre hi fiquem els lloms de rap. Programem a 100 graus i quan comenci a bullir ho deixem coure uns 20 minuts. (No us preocupeu, podeu fer la recepta també de forma tradicional, en una cassola amb aigua bullint).


Un cop cuits, els traiem, i els deixem refredar. En el moment de servir en el plat, amb un ganivet, fem uns medallons d'un dit de gruix, (quatre per comensal) i ho acompanyem les Mariñeiras a l'oli d'oliva extra verge, les patates, sal, pebre i una maionesa cassolana.

                       

Quina bona pinta no? Doncs el millor de tot es que ho vaig prepar dues hores abans i a l'hora de menjar-ho, el pa encara estava súper cruixent! com acabat de fer, ni estovat, gens ni micaaa! Costa de creure però la recepta de Davega és el que fa diferent a les Mariñeiras, que no les havia provat mai i vaig devorar gairebé mig paquet!.

                        
Bon profit!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada