dimarts, 24 de novembre del 2015

Nuggets de pollastre

Avui una de fast food cassolà!

Els dijous sempre sopem pizza, quiche o una empanada cassolana acompanyada de nuggets congelats, però avui he preferit fer-los jo! M'he quedat una mica curta de sal però com els he acompanyat de maionesa amb un toc de gerds, tema resolt!

Ingredients: (surten uns 14 nuggets)

1 petxuga de pollastre
1 ou
2 llesques de pa de motlle
2 cullerades soperes de llet
1 cullerada sopera de farina
1 culleradeta de pebre i una de sal
farina, doritos o corn flakes per l'arrebossat

Preparació:

Deixeu uns minuts el pa de motlle amb la llet, desfeu-lo amb les mans i reserveu.
Tritureu a la picadora la petxuga de pollastre fins a textura fina. Afegir-hi la massa de pa amb la llet, la farina, l'ou, la sal i el pebre i barregeu. Un cop llesta la massa només ens queda donar forma als nostres nuggets.

En un plat ple de farina, anem tirant boles de la massa, doncs un cop amb farina, és més senzill dona'ls-hi forma. A continuació l'ou i finalment per Corn Flakes o doritos prèviament triturats.

Ara només queda anar al forn, 5 minuts per cada costat a 250 graus o fins que estiguin ben daurats.
Escolliu la vostra salsa preferida i....

Bon profit!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada