dissabte, 2 de maig del 2015

Pa de pessic de galeta "digestive" i xocolata

Avui un esmorçar, postre o berenar, vosaltres trieu, però no teniu excuses!! 
Segur que tothom té galetes a casa tipus "maria, principe o digestive" així que mans a l'obra. 
 
INGREDIENTS
250 gr. de xocolata blanca  Nestlé
Pell d'una taronja
230 gr. de galetes “digestive”
100 gr. de mantega a temperatura ambient
75 gr. de sucre
4 ous
2 culleradetes de llevat sec
50 ml de llet 

PREPARACIÓ
1 .- Preparar el motlle 
2 .- Pre-escalfar el forn a 180º 
3 .- Pulveritzar la pell de la taronja
4 .- Triturar la xocolata. Han de quedar trossos petits
5 .- Pulverizar les galetes
6 .- Afegir la mantega, tallada a daus
7 .- Afegir el sucre
8 .- Afegir els ous
9 .- Afegir el llevat
10 .- Afegir la llet
11 .- Barrejar tots els ingredients
12 .- Afegir 150 gr. de la xocolata i barrejar
13 .- Afegir-ho al motlle
14 .- Afegir els 100 gr de xoxolata restants
15 .- Coure al forn 30 minutos a  180º
                


Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada