Ingredients per a 6 :
600ml de llet sencera
80 gr de sucre blanc
2 vaines de vainilla
120 gr d'arròs de gra rodó
80 gr de formatge mascarpone
Escalfem a foc suau la llet, el sucre i les vaines de vainilla obertes longitudinalmente i barregem durant 5 minuts. Seguidament li afegim el masarpone i seguim barrejant ja fora del foc. Deixar refredar.
Mentrestant, afegir 20gr d'arròs a cada motlle i seguidament 100ml de la barreja anterior, barregem amb una cullera i llestos, fiquem agua a la multidelices, funció 3 durante 30 minuts.
Un cop fets, tornem a barrejar bé i deixem refredar abans de ficar-los a la nevera.
Torneu a barrejar abans de menjar-se'l.
Bon profit!!!
600ml de llet sencera
80 gr de sucre blanc
2 vaines de vainilla
120 gr d'arròs de gra rodó
80 gr de formatge mascarpone
Escalfem a foc suau la llet, el sucre i les vaines de vainilla obertes longitudinalmente i barregem durant 5 minuts. Seguidament li afegim el masarpone i seguim barrejant ja fora del foc. Deixar refredar.
Mentrestant, afegir 20gr d'arròs a cada motlle i seguidament 100ml de la barreja anterior, barregem amb una cullera i llestos, fiquem agua a la multidelices, funció 3 durante 30 minuts.
Un cop fets, tornem a barrejar bé i deixem refredar abans de ficar-los a la nevera.
Torneu a barrejar abans de menjar-se'l.
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada