dimarts, 16 d’octubre del 2018

Hamburguesa de colifor i formatge

View this post on Instagram

Recepta per avui #DiaMundialDeLaAlimentació i recorda que l'objectiu és arribar a #hambre0 al 2030. Volem que tothom tingui una alimentació #sana i #equilibrada Sabeu que la Coliflor és rica en elements depuratius?? Conté poques quilocalories ja que no té pràcticament greixos i molt pocs hidrats. A més presenta una quantitat important d’aigua. Contingut elevat en vitamina C i del grup B, així com minerals tan importants com el potassi, calci, ferro i sofre . 🥦🥦🥦🥦Hamburguesa de coliflor i formatge 🥦1 coliflor 3 cullerades de farina integral de blat 1 ou Formatge 🥦. Talla la coliflor i fes-la al vapor 🥚. Tritura la coliflor, afegeix l’ou i el formatge en un bol fins que quedi ben homogeni. 🍚. Afegeix la farina a poc a poc i barreja-ho tot. Hem d’aconseguir una textura final tipus a la massa de 🍕 6. Divideix la massa i forma hamburgueses. Jo he agafat motlles de formes divertides pels👦👧 🥟 Pots cuinar-les a la paella o al forn durant 20 minuts a 180ºC (als 10 minuts gira-les per a què es facin bé pels dos costats). #hamburguesavegetariana #hamburguesavegetal #hamburguesavegana #vegetarianrecipes #coliflor #menjarsaludable #cuinacasolana #fetacasa #menjarpernens #cuinadivertida #cuinaihort

A post shared by Mònica (@cuinaihort) on

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada