Avui provarem la farina de cigró gentilesa d'ECO-SALIM, empresa dedicada el 100% a la fabricació de productes ecològics,biològics i orgànics.
Aquests productes no contenen substancies químiques que modifiquin el seu aspecte o propietats, de manera que aprofiten el màxim tots els seus nutrients. Si vols conèixer més sobre els seus productes no deixis de visitar la seva web http://www.int-salim.com/cas/producto_int.php
Ingredients
250 gr de farina de cigró
3 ous
180 gr de sucre
125 gr de llet
70 gr d'oli d'oliva
1 sobre de llevat
20 ametlles
20 nabius
100g coco ratllat
Elaboració
3 ous
180 gr de sucre
125 gr de llet
70 gr d'oli d'oliva
1 sobre de llevat
20 ametlles
20 nabius
100g coco ratllat
Elaboració
En un bol, barrejar els ous i el sucre. A continuació afegir l'oli i la llet i seguir barrejant. Per últim afegir la farina amb el llevat i homogeneitzar. Ara només queda afegir-hi les ametlles, els nabius picats i el coco ratllat, barrejar amb espàtula i abocar-ho al motlle enfarinat i cap al forn a 180º durant 35 minuts.
Un cop fred, desmotllar i a tastar-lo!!
Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada