dilluns, 22 de setembre del 2014

Macarrons a la bolonyesa

Dissabte,  vam menjar macarrons a la bolonyesa. La segona collita de tomàquets va donar.me prou como per fer la salsa casolana,  l'original salsa bolonyesa feta sempre amb tomàquets San Marzano (en aquest POST veureu la sembra i collita del nostre hort).


Ingredients

- 500g de macarrons
- 500g de carn picada
- 500g de tomàquet San Marzano
- 1 ceba
- formatge ratllat
- alfàfrega
- oli verge d'oliva
- mantega
- sucre i sal


Primer de tot escaldem els tomàquets i els refredem ràpidament amb aigua freda i glaçons. A continuació els pelem i reservem.

En una cassola aboquem la ceba trinxada i quan estigui ben dauradeta aboquem els tomàquets pelats, una mica de sal i sucre i barregem. Els tomàquets es van desfent i la salsa espessint.  Seguim barrejant fins que la salsa agafi la textura desitjada i finalmente li aboquem la carn picada i les fulles d'alfàfrega.

Ara no més queda abocar.hi els macarrons bullits al dente amb una mica de mantega.

Servim al plat i posem una mica de formatge per sobre. 

BON PROFIT !!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada