dilluns, 15 de setembre del 2014

Repetim col.laborador: AGROCITY-Finca la Rosala

En uns dies fruits secs a casa gràcies de nou a Agrocity,  empresa jove especialitzada en aprofitar els recursos agroalimentaris del " Campo de Calatrava" (Ciutad Real) . Regió rica en alimentació i receptes tradicionals , saludables i exquisites . Començant per una nova gamma de fruits secs selectes seguint les receptes tradicionals de torrat dels mestres pastissers de la localitat de " Calzada de Calatrava" , combinant-les amb diverses mixtures elaborades personalment pel seu mestre cuiner.

Seleccionen els fruits secs més rics i saludables de cada regió o continent del món:

Ametlla varietat "Llargueta" (única i exclusivament conreada a Espanya , i la més apropiada per torrar), Avellana varietat " Round" (portada dels racons més ancestrals d'Àsia Menor), Cacauet 24/28 el més fort i cruixent del mercat (conreat al centre d'Àsia ), Cacauet 38/42 el més saborós i cremós (natural dels climes tropicals d'Amèrica del Sud ) i Pipa Pelada de Girasol qualitat Premium (originària d'Amèrica del Nord). A aquests cinc productes van afegint més fruit secs, que podeu trobar en el seu catàlegnem
Una de les diferències (a part de les tècniques i mixtures secretes  és que cada ametlla, avellana, cacauet o pipa que surt dels seus forns està elaborada amb ingredients totalment naturals i està cuidada artesanalment al màxim detall pel seu mestre cuiner. 

Esteu atents,  potser es realitza algún sorteig!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada