dimecres, 28 de maig del 2014

GIOVANNI RANA - Pasta i Gnocchi frescos amb productes de l'hort

Segur que en algún moment heu probat els productes de Giovanni Rana. No calen paraules, oi?
 


Jo, la veritat, fa temps que els coneixo i sempre que vaig al supermercat intento comprar un paquet de les seves pastes, sobretot de pastes fresques farcides, doncs de totes les marques que hi ha al mercat, les Giovanni Rana són les que tenen un bon farciment de productes naturals, saborosos y sobretot no es trenquen!!!, per això vaig intentar una col.laboració amb ells i la seva amabilitat i rapidesa m'ho va dir tot....
Gràcies Andrea per apropar-me aquest magnífic lot de productes Giovanni Ranna
 
Els seus productes són molt variats: raviolis i tortellini frescos (gamma clássica, gourmet i de l'horta), pasta
fresca sense farciment, plaques fresques per lasanya, gnocchi, salases i masses fresques.

La pasta fresca farcida Giovanni Rana està elaborada amb ingredients 100% naturals, de la millor qualitat i seguint la recepta original del seu creador, Giovanni

Rana, que després de 50 anys continua preparant la millor pasta fresca. Les seves receptes, sense colorants ni conservants, sense glutamat ni greixos hidrogenats, sense olis de colza i palma, respecten els veritables sabors dels seus ingredients que gaudiràs en cada mos.

I ara és el torn de preparar alguna recepta amb aquests productes. No cal trencar-se gaire el cap, doncs només cal bullir el temps indicat i afegir-hi el pesto, per obtenir aquests deliciosos gnocchis. Us venen de gust?? La pasta pesto no cal escalfar-la!!! Bon profit !!!
 
I com l'envàs és per a dues racions, doncs podem preparar els gnocchis amb productes del nostre hort, recepta totalment improvisada i que va quedar deliciosa:  Gnocchis frescos amb ravanets, rúcula i mermelada de tomàquet. Voleu tastar-los??? 

Però si el que us agrada és la pasta fresca..... i crema de carbassa i ceba caramelizada aquest és le vostre plat!!! Sense salsa, només amb un rajolí d'oli verge d'oliva i pebre mòlt. 
 

O pasta fresca amb formatge i pera..... ummmm els he tastat avui per dinar i tenen pera!! sii siii trossets petits amb un gust intens a formatge... Els podeu veure a la foto, els aprecieu?? 
 I per acabar salsa fresca de boletus i ravioli de pernil.


Observeu en el paquet de ravioli unes gotetes d'aigua?, doncs no us preocupeu, ehh??



Aquestes gotetes d'aigua a l'interior del paquet són símbol de que estem davant d'un producte fresc!!!








Gràcies Giovanni Ranna!!!

1 comentari: