Avui és Dimecres de Cendre, s'enterra el carnestoltes i la sardina. Ja ho heu fet? Segur que els més menuts de la casa si!!. I vosaltres? Doncs si encara teniu temps podeu seguir la tradició fent aquesta coca ràpida per sopar.
Ingredients
Avui no hi ha gaire temps, així que utilitzarem la massa brisa ja preparada i que podem trobar al Mercadona. Més endavant ja preparaem massa fresca... però ara de moment estirem la massa en una safata de forn, sobre el paper sulfuritzat i ho cobrim amb una mica de tomaquet ratllat. Anem afegintt el pebrot escalivat i si voleu podeu afegir-hi tires d'albergínia, però com no en tinc, només durà pebrot vermell. el mateix amb la ceba, a gust del consumidor!!!
Enfornem a 220ºC i quan la coca estigui feta posem per damunt els filets de sardina i un bon rajolí d'oli, 2 minuts al forn i llestos!
Una recepta molt senzilla, ràpida i amb moltes variants i si sou chefs innovadors segur que no hi pot faltar un rajolinet de mel per damunt de cada sardina
Ingredients
- 1 masasa brisa
- 1 tomàquet vermell
- 1 tomàquet vermell
- 2 pebrots vermells escalivats
- 1 albergínia escalivada (opcional)
- 1 ceba escalivada (opcional)
- 1 albergínia escalivada (opcional)
- 1 ceba escalivada (opcional)
- 10 sardines marinades
- Oli verde d'oliva i sal
- Oli verde d'oliva i sal
Avui no hi ha gaire temps, així que utilitzarem la massa brisa ja preparada i que podem trobar al Mercadona. Més endavant ja preparaem massa fresca... però ara de moment estirem la massa en una safata de forn, sobre el paper sulfuritzat i ho cobrim amb una mica de tomaquet ratllat. Anem afegintt el pebrot escalivat i si voleu podeu afegir-hi tires d'albergínia, però com no en tinc, només durà pebrot vermell. el mateix amb la ceba, a gust del consumidor!!!
Una recepta molt senzilla, ràpida i amb moltes variants i si sou chefs innovadors segur que no hi pot faltar un rajolinet de mel per damunt de cada sardina
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada