dimecres, 22 de juny del 2016

GULLÓN - Empresa Galetera


Galetes Gullón és una de primeres empreses "galeteres" d'Europa i una de les principals empreses d'alimentació d'Espanya que ha confiat amb Cuina i Hort per fer arribar mitjançant la xarxa social tot el seu valor.

La companyia d'Aguilar de Campo ( Palencia) va ser fundada al 1892 i desde aleshores  ha experimentat un creixement exponencial, el seu constant esforç innovador i la seva estratègia orientada a I+D la converteixen en referent "Galletero" espanyol i líder dins del segment galeta - salut.

La companyia compta amb tres plantes de producció: Gullón I, Gullón II i VIDA , amb una de les més modernes tecnologies de fabricació de galetes d'Europa. L'exportació s'ha convertit en part indispensable del negoci, ja que en l'última dècada ha desenvolupat una important política d'internacionalització i té presència en els principals mercats del món.

Galetes Gullón fabrica una àmplia gamma de productes, d'esmorzar , vida sana , xocolata, salats o galetes infantils , entre d'altres i exporta més de 200 referencias a més de 80 països de tot el món.

Cuina i Hort ha tingut el gust de probar alguns d'aquests productes. Aquí us deixo una mostra fotográfica. Gràcies Gullón.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada