dimarts, 26 d’abril del 2016

Merci mama



Com ja sabeu fa uns dies que xocolates Merci  va oferir-me col.laborar en una nova proposta. Vaig acceptar, qui no, no???

Van enviar-me una caixa variada de xocolatines, ... a punt de ser devorada abans de participar en la seva proposta!!!! però per fi i després d'uns quants dies voltant pel menjador avui si que l'obrim!!!!

I què té d'especial aquesta caixa? Doncs és una caixa per aquest Diumenge 1 de Maig, i es que el primer diumenge de Maig és el Dia de la Mare, un dia molt especial per totes les mamis del mon i no ens oblidem de totes les que ho seran. Així que si estàs esperant un petitó,  ja ets mare o vols regalar-li a la teva,  no t'ho pensis més i segueix llegint.... pots personalitzar la caixa Merci amb una fotografia on surtis tú i la teva mare!!! No és preciós i sobretot original?

Miraaaa!!!



Doncs vaa, ara vosaltres també ho podeu fer, encara hi sou a temps!

Entra a www.merciporserasi.es/creatumerci i segeuix els passos per personalitzar-la. Senzill i molt ràpid, no et durà ni 5 minuts en fer-ho, pots triar el fons amb cors, llaços o globus i adjuntar  la fotografia i escriura-li una dedicatoria. Imprimeixes i ho col.loques sota l'envoltori transparent de la caixa. Complicat? Gens ni micaaa.

Et ve de gust aquest regal o fins i tot autoregal? Animat a fer-ho. Jo aquest any m'estreno com a mama i participar en aquesta proposta ha sigut molt especial...ser mare és el millor regal que poden fer-te, no creieu?

Vinga no t'ho pensis més, ves a comprar-te una caixeta de xocolatines Merci o més aviat dues, així mentres et vas menjant una vas personalitzant la fotografia de l'altre.

A mes a mes podrás participar també en el Merci més garn del mon en motiu del Dia de la Mare. Un gran Merci mamà creat amb fotos de mares i/o filles amb l'objectiu d'agrairlis tot el seu amor i dedicació que sortirà a la revista Lecturas i en la plataforma online. I d'entre tots els participants, es sortejaran  20 cistelles especials pel Día de la Mare i 30 Smartbox Restaurantes per a tu, per compartir un dinar amb la teva mare.


Tentador no?  T'animes doncs? 





Merci mamaaaaa

Ian

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada