dimecres, 2 de juliol de 2014

GOURMET GARDEN - Pastís de Gingebre

Si us agrada cuinar amb herbes i espècies esteu de sort! GOURMET GARDEN ESPAÑA utilitza un format fàcil i pràctic amb tot un assortiments d'herbes fresques de cultiu biològic.
 
 
Estan disponibles en pràctics tubs de 80g i les herbes són totalment fresques de cultiu biològic: rentades, tallades, barrejades i envasades fresques! i amb molts avantatges:
 
-Econòmiques i sempre aprofitables al 100%, sense minves.
-Conservació a la nevera durant 3 mesos i 6 al congelador.
-Sense aromes ni colorants artificials.
-Sabor intens i deliciós, sempre fresc, a punt per usar i menjar.
-Sense embrutar, sense haver de rentar, tallar ni preparar.
-Font natural d'antioxidants.
-Les Herbes Gourmet Garden no estan pre-cuinades o assecades.

Gourmet Garden és una Innovació procedent d'Austràlia, que va començar com una petita companyia a les costes d'Austràlia, i avui en dia exporta als Estats Units, Canadà, Anglaterra, Europa, Nova Zelanda, Àsia i Àfrica del Sud.

Es tracta de productes que poden consumir frescos durant tot l'any. Són una idea australiana que entusiasma cuiners de tot el món.

Les Herbes i Espècies Gourmet Garden es poden trobar al supermercat, en el lineal refrigerat de fruiteria, al costat d'amanides i verdures.
 
I gràcies a Gourmet Garden, el nostre nou col.laborador hem pogut tastar totes aquestes herbes i espècies
 
 
I avui us deixo la recepte amb una d'elles, el Gingebre: planta molt apreciada i gustosa, amb centenars d'usos culinaris i terapèutics, es caracteritza pel seu sabor fort i picant que el fa imprescindible en la cuina asiàtica.

Per a nosaltres el sabor del gingebre guanya usos en la rebosteria i en algun que un altre remei casolà per alleujar els símptomes del refredat.  


Preparació "Pastís de Gingebre"

- 225g de farina
- 1 culleradera de canyella en pols
- 1 culleradeta de gingebre Gourmte Garden
- 1/2 culleradeta de llevat en pols
- 1/2 culleradeta de bicarbonat
- 250ml de llet
- 1 ou
- 80g de mantega
- 170g de mel
- 115g de sucre morè
 


Preescalfem el forn a 175 ºC . 
 
En una olla s'aboca la mantega, la mel i el sucre i s'escalfa a foc mig sense deixar de remenar fins que la mantega es fongui completament, s'aparta del foc i reserva.
 
En un altre recipient tamisem la farina, afegim la canyella, el gingenbre, el bicarbonat i el llevat.
 
Per un altre part, batem lleugerament l'ou amb la llet.
 
Aboquem la barreja de la mel sobre la farina i seguidament la llet amb l'ou, batem tot molt bé amb una cullera de fusta o varetes fins que tinguiem una barreja homogènia.
 
 
Aboquem el contingut sobre el motlle i s'enforna durant 45 - 60 minuts o fins que al inserir un escuradents al centre aquest surti net.







Deixem el pastís durant 20 minuts en el motlle abans de treure-ho i el deixem refredar completament sobre una reixeta i aques és el resultat!
 
 
 
 
 
Podeu trobar més receptes a  http://www.gourmetgarden.com/es/recetas.html

Gràcies Gourmet Garden!!!




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada