dimarts, 13 de maig del 2014

CALVO- Ous farcits

Calvo
Voleu un plat original? Els grans es sorprendran i als més petits els hi encantarà.... Ous farcits amb tonyina natural gentilesa de Calvo, però amb un to especial..... ous de colors, si siii roses, grocs, del color que volgueu.....i totalment naturals!!
 
Però abans de tot, donar les gràcies a Calvo per aquest fantàstic lot. Gairebé ja ho he tastat tot i tot està boníssim!!! No m'extranya... ja són molts anys d'experiència... doncs Calvo es caracteritza per ser una marca de qualitat , de confiança i propera als consumidors , valors que porta demostrant al llarg dels seus més de 70 anys d'història , i l'han portat a ser líder indiscutible del mercat de conserves i un referent actual entre les marques d'alimentació.  
 
Ingredients
- Atún Claro Calvo al natural (2 llaunes d'un pack 3x80g)
- 4 ous
- Remolatxa, cúrcuma i aigua per tenyir els ous
- Maionesa
- Alfàbrega i sal


Es couen els ous (10 minuts bullint) i es pelen. Reservem
 



Tenyim els ous de manera natural, avui els farem grocs i roses, però podeu fer-los de qualsevol color.... 


Deixarem els ous en un vas amb aigua de remolaltxa per fer-los roses i en aigua amb cúrucuma o curry per tenyir-los de groc. Així de senzill.... Els deixem així tota la nit o un mínim de 6 hores a la nevera perquè absorbeixin bé el color.
 
 
 

Mireu quins colors!!! Aquest és el resultat!!
 


I ara donem pasa al farcit... a gustos colores!!! però en aquest cas hem utilizat tonyina natural per assaborir el seu gust i els rovells de l'ou.
 
 
   


Així doncs amb una forquilla desfem el rovell cuit , hi afegim la tonyina , una mica de sal i maionesa al gust, fem un puré amb tot això i omplim els ous.


Cobrim els ous amb una mica d'alfàbrega de l'hort i aquí els tenim empltats!
 
 
 Els ous farcits de tota la vida amb un toc de color que els farà diferents i bonics a la vista

Bon profit!!

2 comentaris:

  1. Quins colors! Es podria ficar l'ou ja tallat dins de l'aigua per tal de què tot ell tingui color? L'ou queda amb gust del colorant natural? Gràcies i felicitats per la pàgina.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sens dubte! pots tallar-lo i ficar-lo dins de l'aigua, però semppre sense el rovell, i no et preocupis, només s'absorbeix el color. L'ou no tindrà gust de res, bueno només gust a ou! ;)
      Gràcies per seguir la pàgina!

      Elimina