divendres, 22 de gener del 2016

1er Taller de cuina Miele Center Barcelona

Miele Center Barcelona ofereix un calendari de diferents activitats culinàries, tant per a principiants, com per a grans aficionats a la cuina, obert a tothom en general. 

Els tallers de cuina tenen una durada de 3 hores, dissenyats per oferir un menú complet que inclou la degustació de tots els plats cuinats.

El passat 20 de Gener vaig assitir a un dels seus tallers, concretament de cuina Kenwood.


Comencen per unes postres de luxe! Una mousse de formatge amb galetes i nabius que ens va oferir el mestre xocolater David Pallàs


Base de galeta, mousse de formatge, mermelada i fruites del bosc, nabius, gerds i maduixes. Ah! i un toc molt original i molt fàcil de fer, noodles de xocolata. Res més senzill que fer un fils de xocolata amb un mànega pastiserra i deixar-los caure sobre un bol amb aigua freda. 

Veieu el resultat? Una combinación perfecta...ja tinc ganes de fer-ho a casa! 


I després dels darrers menjars nadalencs, seguim amb un menú detox a base de crema d'espàrrecs amb escarxofa i porro confitat a baixa temperatura i un toc d'oli de trufa


I  un rap allagostat sobre una base de parmentier de carbassa, tot cuinat per Dani Amador, cuiner comercial de la Cooking Chef.


I per acabar, al final del taller, vam poder menjar totes les receptes cuinades i gaudir d'una tarda diferent amb el rei de la casa que no es va perder cap detall.


Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada