Avui farem unes galetes d'avena amb cacuets d'Agrocity-La finca la Rosala, un nou col.laborador del blog de fruits secs que fa uns dies va enviar-nos un dels seus productes estrella:
Exquisit cacauet americà torrat de manera artesanal a la Finca La Rosala . Lleugerament salat i torrat , envasat al buit i elaborat amb una mixtura secrera, una caixa de 200grs.
Agrocity és una empresa jove especialitzada en aprofitar els recursos agroalimentaris del " Campo de Calatrava" (Ciutad Real) . Regió rica en alimentació i receptes tradicionals , saludables i exquisites . Començant per una nova gamma de fruits secs selectes seguint les receptes tradicionals de torrat dels mestres pastissers de la localitat de " Calzada de Calatrava" , combinant-les amb diverses mixtures elaborades personalment pel seu mestre cuiner .
Seleccionen els fruits secs més rics i saludables de cada regió o continent del món:
Seleccionen els fruits secs més rics i saludables de cada regió o continent del món:
Ametlla varietat "Llargueta" (única i exclusivament conreada a Espanya , i la més apropiada per torrar), Avellana varietat " Round" (portada dels racons més ancestrals d'Àsia Menor), Cacauet 24/28 el més fort i cruixent del mercat (conreat al centre d'Àsia ), Cacauet 38/42 el més saborós i cremós (natural dels climes tropicals d'Amèrica del Sud ) i Pipa Pelada de Girasol qualitat Premium (originària d'Amèrica del Nord). A aquests cinc productes van afegint més fruit secs, que podeu trobar en el seu catàlegnem
Una de les diferències (a part de les nostres tècniques i mixtures secretes és que cada ametlla , avellana , cacauet o pipa que surt dels seus forns està elaborada amb ingredients totalment naturals i està cuidada artesanalment al màxim detall pel seu mestre cuiner.
Preparació "Galetes d'avena i cacauets"
- 1 paquet de cacauet americà Finca la Rosana (200g)
- 100g de flocs d'avena
- 100g de flocs d'avena
- 180g de farina
- 200g de mantega
- 180g de sucre
- 1 cullerada de llevat en pols
- xocolata
Posar a escalfar el forn a 175ºC.
Mentrestant, pelar i picar els cacuets.

En un altre bol, batre el sucre i la mantega prèviament tallada a trossets, fins que quedi una massa cremosa.
Afegir la resta d'ingredients i barrejar bé.
Podeu dividir la massa i afegir-hi xips de xocolata. Donar forma a les galetes i posar-les en una safata amb el paper de forn. Fornejar 15 o 17 minuts.
BON PROFIT!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada