dimarts, 1 d’abril del 2014

NATURSOY- Tofu arrebossat

Seguim cuinant amb el lot, gentilesa de NATURSOY
Fa uns dies vaig fer tofú arrebossat per sopar, la veritat es que va agradar força però cal dir que a mi personalment la textura del tofu no m'agrada gaire, prefereixo el seità... a gustos, colors!! Tot i així va ser un éxit i i jo també en vaig menjar, ehh??. aquí us deixo la recepta:
Ingredients
- ou, pa ratllat
- ceba fregida
- oli verge d'oliva
- salsa de soja

Tallem el tofu en tires una mica gruixudes i l'assequem amb paper absorvent de cuina.
Passem els talls per l'ou i pel pa ratllat amb la ceba fregida.

Cap a la paella amb l'oli ben calent, volta i volta, i deixem escórrer sobre paper absorvent.


i llestos!! Ho acompanyem amb una mica de salsa de soja i bon apetit!!!  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada