Embutidos RIOS és una empresa familiar localitzada a Villarcayo amb una dilatada trajectòria en el sector càrnic desde l'any 1930.
Empresa especilaitzada en la Morcilla de Burgos (botifarra d'arròs), 100% natural, sense conservants ni additius, que a través del temps s'han adaptat als nous gustos presentat el seu producte en diferents envasos, formats i varietats.
Empresa especilaitzada en la Morcilla de Burgos (botifarra d'arròs), 100% natural, sense conservants ni additius, que a través del temps s'han adaptat als nous gustos presentat el seu producte en diferents envasos, formats i varietats.
Ja fa dies que Embutidos RIOS va enviar-me un bon lot dels seus productes per tal de provar-los, i la veritat que he anat provant cadascun d'ells i intentant fer receptes diferents i no ha sigut feina fàcil!!! mireu quin lot!!!
Morcilla de Burgos
Morcilla de Verdura
Pinchito de Morcilla de Burgos
Delicias de Morcilla de Burgos
Morcilla de Verdura
Pinchito de Morcilla de Burgos
Delicias de Morcilla de Burgos
Ingredients:
- 1 llàmina de pasta de full
- 8 delícies de Morcilla de Burgos
-1 grapat de bledes fresques de l'hort
- pernil dolç
- formatge
- 1 ou per pintar- 8 delícies de Morcilla de Burgos
-1 grapat de bledes fresques de l'hort
- pernil dolç
- formatge
- pebre, oli, sal i llavors de rosella
preparació:
Saltegem les bledes amb oli i reservem.
Estirem la pasta de full sobre el seu propi paper, deixem el centre buit i pels costats de dalt a baix, se li fa diversos talls en diagonal, com s'aprecia a les fotografies. Fem capes de pernil, fotmatge i les bledes. Tornem a ficar pernil, la botifarra i el formatge per acabar.
Anem entrellaçant les tires d'un costat i altre fins acabar. Tanquem els extrems, pintem per sobre amb un ou ii llavors de rosella i fiquem al forn 15minuts 220ºC
BON PROFIT!!!
La trena boníssima, però també he fet croquetes amb la morcilla i ummm......però això serà en un altre post.
Gràcies Embutidos RIOS!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada