Ara que l'estiu ja està aquí us proposo aquestes receptes!
Batuts , guacamole, amanides, gaspatxo...
cremes fresquetes, peixet...
rotllets d'algues..
amanides de patas i llenties, d'arròs o ensaladilla
seitons amb salsa de iogurt i alfàbrega, pastís fred d'escarxofes....
VOLEM LA RECEPTA DEL GAZPATXO!
ResponEliminaAixò está fet! Ara, de receptes de gaspatxo hi ha tantes com gustos! però et deixo la que jo faig servir:
ResponElimina1kg de tomàquet ben madur
1 pebrot verd italià
1 cogombre
1 ceba
1 molla de pa
oli, vinagre i sal
opcional: all i aigua
Netejar les verdures. Treure les llavors del pebrot i la pell del ogombre. Tallar tot a daus petits, afegir la molla de pa, 4 cullerades d'oli i 4 de vinagre blanc.Triturar-ho tot!!
Ha de quedar ben fii, pots passar-ho per un passa purés i si t'agrada més líquid li afegeixes aigua. Rectifica de sal, oli i vinagre i cap a la nevera i ben fresquet!!
Bon profit!!