tag:blogger.com,1999:blog-2792579311766955712.post5406321905495553830..comments2022-03-27T01:17:56.707+01:00Comments on Cuina i Hort: ARROZ DACSA - Paella de gambes, crancs i vieiresCuinaihorthttp://www.blogger.com/profile/10195256707746881466noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2792579311766955712.post-79000354412452596442014-07-17T12:41:39.704+02:002014-07-17T12:41:39.704+02:00Doncs mai ho havia sentit... i m'ha picat la c...Doncs mai ho havia sentit... i m'ha picat la curiositat! Jo sempre hi sofregeixi una miqueta de ceba però he buscat per la red i tents tota la raó!!!<br /><br />El motiu és que diuen que la humitat de la ceba pot espatllar el punt de l'arròs!!<br /><br />Um....ho haurem de corroborar no??Cuinaihorthttps://www.blogger.com/profile/10195256707746881466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2792579311766955712.post-53230303452075877812014-07-15T20:33:06.781+02:002014-07-15T20:33:06.781+02:00Alguna vegada he sentit de no inclore ceba a la pa... Alguna vegada he sentit de no inclore ceba a la paella, tot i que desconec el motiu. Vostè si l'incorpora a la recepta. Sempre? Anonymousnoreply@blogger.com