Si t'agrada cuinar i entretenir-te amb un hort urbà...aquest és el teu blog.
View this post on Instagram Paté d’albergínia Ingredients: 🍆3 albergínia 🍅3 tomàquets 🥟2 grans d‘all 4 cullerades soperes d‘oli d’oliva verge Sèsam Sal Pebre Elaboració: 🍽Escalivar les verdures 🍽Una vegada cuinades, col·loca-les a la gea batedora i afegeix-hi l'oli, la sal i el pebre fins a aconseguir una textura cremosa. #cuinacasolana #cuinaihort #patevegetal #verdures #crudite #vegan#crudivegano #cocinavegetariana #menjarsaludable #menjarsa A post shared by Mònica (@cuinaihort) on Oct 1, 2018 at 12:17pm PDT
Paté d’albergínia Ingredients: 🍆3 albergínia 🍅3 tomàquets 🥟2 grans d‘all 4 cullerades soperes d‘oli d’oliva verge Sèsam Sal Pebre Elaboració: 🍽Escalivar les verdures 🍽Una vegada cuinades, col·loca-les a la gea batedora i afegeix-hi l'oli, la sal i el pebre fins a aconseguir una textura cremosa. #cuinacasolana #cuinaihort #patevegetal #verdures #crudite #vegan#crudivegano #cocinavegetariana #menjarsaludable #menjarsa
A post shared by Mònica (@cuinaihort) on Oct 1, 2018 at 12:17pm PDT
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada