Pàgines

dissabte, 10 d’octubre del 2015

Pastís de formatge fresc

Aquesta recepta no està feta amb el típic formatge cremós tipus philadelphia sinó amb formatge fresc de Burgos.
Espero que us agradi!!

Ingredients

- 6 ous
- 7 cullerades grans de sucre
- 60 gr de mantega
- 400 gr de formatge fresc de Burgos
- 25 galetes maria

Preparació

Triturem les galetes i les barregem amb la mantega prèviament escalfada al microones un minut. Aquesta barreja la fiquem al fons del motlle i l'xafem amb l'ajuda d'una cullera, cobrint el motlle amb un centímetre més o menys de gruix. Un cop llest  reservem a la nevera.

Tot seguit, muntem per una banda les clares d'ou a punt de neu amb una mica de sucre i per un altre, els rovells amb el formatge fresc i el sucre. A l'acabar afegim amb molt de compte les clares muntades i ho fiquem tot sobre la base de galetes.

Ara només queda esperar 40-45 minuts a 180ºC comprovant que l'interior està ben fet abans de treu-re'l del forn. Un cop tret, deixem refredar  i el pintem amb mermelada al gust.


Bon profit!!!

1 comentari: